Arı məhsullarının marketinqi
Kömək
Bağla
Toggle Menu
Mövzular
Səhifələr
Qeydlər
Axtarış
Seçilənlər
Statistika
Mövzular
1.MƏHSULUN QİYMƏTİNİN HESABLANMASI
1.1. Arı məhsullarının istehsal dəyərinin hesablanması
1.2. Qablaşdırma xərcləri
1.3. Saxlama xərcləri
1.4. Emal xərcləri
1.5. Daşıma xərcləri və itkilər
1.6. Maliyyələşdirmə xərcləri
1.7. Qiymətqoyma
Sərbəst iş üçün tapşırıqlar
Praktiki tapşırıq və fəaliyyətlər
Nəzəri biliklərin qiymətləndirilməsi
2.GƏLİRİN ARTIRILMASI VƏ XƏRCLƏRİN AZALDILMASI
2.1. Mənfəətlilik
2.1.1. Sabit xərclər
2.1.2. Dəyişən xərclər
2.2. Xalis gəlir
2.3. Pul axını
2.4. Xərclərin azaldılması
2.5. Gəlirin artırılması
Sərbəst iş üçün tapşırıqlar
Praktiki tapşırıq və fəaliyyətlər
Nəzəri biliklərin qiymətləndirilməsi
3.ARI MƏHSULLARININ QABLAŞDIRILMASI
3.1. Balın qablaşdırılması
3.2. Arı südünün qablaşdırılması
3.3. Çiçək tozunun qablaşdırılması
3.4. Bərəmumun qablaşdırılması
Sərbəst iş üçün tapşırıqlar
Praktiki tapşırıq və fəaliyyətlər
Nəzəri biliklərin qiymətləndirilməsi
4.ORQANİK SERTİFİKATLAŞDIRMA
4.1. Orqanik arıçılıq nədir?
4.2. Orqanik sertifikatlaşdırmaya dair tələblər
4.3. Arı ailəsinin yerləşdiyi ərazi
4.4. Arı şanı pətəyi
4.5. Arı pətəyinə baxım
4.6. Təmizləmə və dezinfeksiya
4.7. Mum və arı şanı
4.8. Yemləmə
4.9. Arılara düzgün qulluq edilməsi və çoxaldılması
4.10. Arıların sağlamlığı
4.11. Yeni arıların təsərrüfata daxil edilməsi
4.12. Balın süzülməsi və saxlanılması
4.13. Nə üçün orqanik bal?
4.14. Qalıqların səbəbləri
4.15. Orqanik standartlar
4.16. Orqanik standartların nümunələri
4.17. Orqanik nişanlar
4.18. Orqanik standartların məqsədi
4.19. Orqanik sertifikatlaşdırma prosesi
4.20. Orqanik sertifikatlaşdırmanın faydaları
Sərbəst iş üçün tapşırıqlar
Praktiki tapşırıq və fəaliyyətlər
Nəzəri biliklərin qiymətləndirilməsi
5.TOZLANDIRMA MARKETİNQİ
5.1. Tozlandırma nədir?
5.2. Tozlandırmanın faydaları
5.3. Tozlandırma xidməti nədir
5.4. Tozlama xidmətinin qiymətləndirilməsi
5.5. Tozlama xidmətləri marketinqi
Sərbəst iş üçün tapşırıqlar
Praktiki tapşırıq və fəaliyyətlər
Nəzəri biliklərin qiymətləndirilməsi
6.PROPOLİS, ARI SÜDÜ, BAL MUMU, ÇİÇƏK TOZU MARKETİNQİNİN FAYDALARINI İZAHETMƏK
6.1. Dad faktoru
6.2. Fəsil (sezon) faktoru
6.3. Yer faktoru
6.4. İstehlakçı gəlirləri
6.5. Əhali demoqrafiyası
6.6. Yaş faktoru
6.7. Qiymət
6.8. Gələcək qiymətlər
6.9. Əvəzedici məhsullar faktoru
6.10. Propolisin faydaları
6.11. Arı südünün faydaları
6.12. Bal mumunun faydaları
6.13. Çiçək tozunun faydaları
Sərbəst iş üçün tapşırıqlar
Praktiki tapşırıq və fəaliyyətlər
Nəzəri biliklərin qiymətləndirilməsi
7.MARKETİNQİN DAYANIQLILIĞININ SAXLANMASI
7.1. Arı məhsulları üçün tələbi təşviq etmək
7.2. İstehsal xərclərini azaltmaq
7.3. Bazarın vəziyyəti ilə bağlı çətinliklər
7.4. Marketinq strategiyası
7.4.1. Seçmə tələb strategiyaları
7.4.2. Müştərinin sadiq olma strategiyaları
7.4.3. Məhsul qarışıqlığı strategiyaları
Sərbəst iş üçün tapşırıqlar
Praktiki tapşırıq və fəaliyyətlər
Nəzəri biliklərin qiymətləndirilməsi
CAVABLAR
ƏDƏBİYYAT SİYAHISI
Səhifələr
1. səhifə
2. səhifə
3. səhifə
4. səhifə
5. səhifə
6. səhifə
7. səhifə
8. səhifə
9. səhifə
10. səhifə
11. səhifə
12. səhifə
13. səhifə
14. səhifə
15. səhifə
16. səhifə
17. səhifə
18. səhifə
19. səhifə
20. səhifə
21. səhifə
22. səhifə
23. səhifə
24. səhifə
25. səhifə
26. səhifə
27. səhifə
28. səhifə
29. səhifə
30. səhifə
31. səhifə
32. səhifə
33. səhifə
34. səhifə
35. səhifə
36. səhifə
37. səhifə
38. səhifə
39. səhifə
40. səhifə
41. səhifə
42. səhifə
43. səhifə
44. səhifə
45. səhifə
46. səhifə
47. səhifə
48. səhifə
49. səhifə
50. səhifə
51. səhifə
52. səhifə
53. səhifə
54. səhifə
55. səhifə
56. səhifə
57. səhifə
58. səhifə
59. səhifə
60. səhifə
61. səhifə
62. səhifə
63. səhifə
64. səhifə
65. səhifə
66. səhifə
67. səhifə
Qeyd et
axtar
Seçilənlər
Seçilənlərə əlavə et
Statistika
Cəmi səhifə sayısı : 67
Baxılan səhifələrin sayısı :
Bu funksiyadan istifadə etmək üçün qeydiyyatdan keçməlisiniz.
Baxılmamış səhifələrin sayısı :
Bu funksiyadan istifadə etmək üçün qeydiyyatdan keçməlisiniz.
Cəmi səhifə 67
Prev Page
Next Page